top of page

Group

Public·66 members

Josiah Ramirez
Josiah Ramirez

Hem Garibim Hem Oksuz Orda Burda UPD

24 Ayıracaklar Sevdiğim karşımda durmuş süzülür Durma güzel zaten bağrım ezilir Gizli aşklar zaten anlaşılır sezilir Korkuyorum duyup ayıracaklar Beni mi beklersin oturmuş orda Söyleyim derdimi halimi sorda Seni anlatırım hep orda burda Ölürsek aşkımızı duyuracaklar Sen unutsan da gene seni severim Kötü demem met ederim seni severim Kalbime kim girse inan kovarım Gözlerin gönlümü yakıp kavuracaklar

Hem Garibim Hem Oksuz Orda Burda

64 Beni Mi Beklersin Beni mi beklersin oturmuş orda Söyleyim derdimi halimi sorda Seni anlatırım hep orda burda Ölürsek aşkımızı duyuracaklar Sen unutsan da gene seni severim Kötü demem met ederim seni severim Kalbime kim girse inan kovarım Gözlerin gönlümü yakıp kavuracaklar Osman garib

69 Benimi Beklersin Sevdigim karşımda durmuş süzülür Durma güzel yar zaten bağrım ezilir Gizli aşklar anlaşılır güzel yar sezilir Korkuyorum bizi görüp ayıracaklar Benimi beklersin yarim oturmuş orda Söylerim hallerimi yar hep orda burda Soruyor dostlarım bana sevdigin nerde Ölürsem aşkımızı bizim yar duyuracaklar Sen sevmesende yine seni severim Kötü demem met ederim de överim Gönlüme gelenler olursa da kovarım Gözlerin gönlümü yakıp kavuracaklar 26 / 6 / 1976

E.GURSES'in "Doğruda şimdi ne olduğunu, ARAYAMIYORUM O TARAFI Kİ ŞEY OLMASIN DİYE" dediği, X ŞAHSIN "Yok şey çeteyle ilgili almışlar" dediği, E.GURSES'in "Çeteyle Sevgi'yi niye almışlar" "Sevgi'nin ne işi var. Sevgi'nin orda toplanıyorlar tamam da. Oraya bizde gidiyoruz yani. Sevgi'nin oraya toplanmanın Türk Ortodoks Kilisesinin toplantıları normal yani resmi toplantılar" dediği, X ŞAHSIN "Ya işte bunun önceden de beri tahkikatı varmış" dediği, E.GURSES'in "Acaba bunun yurtdışındaki faaliyetleriyle ilgilimiydi. Bu İran miran işi ile ilgili mi" dediği, X ŞAHSIN "Şimdi ben aradım. Baktım ki burda dediler, biliyor musun" "He burda deyince de mesele ne dedim. Uzun hikâye dedi, akşamüstü çıkmea anlatayım sana dedi." "Yani burda deyince ben anladım ki bak... kaç kişi varlar dedim. 30 kişi varlar dedi" dediği, 041b061a72

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

• Elize Beth
    Elize Beth
  • Rodney Masso
    Rodney Masso
  • Ella Anna
    Ella Anna
  • Samson Conal
    Samson Conal
  • jsimith6912
bottom of page